torsdag 16. april 2009

Lille vennen vår


Lille skatten vår!
"Lille boble" som vi også kan kalle han/henne..ettersom jeg har begynt å kjenne bobling i magen når den beveger seg.

(må legge til at jeg blir veldig irritert over blogspot som har laget det sånn at jeg ikke klarer å rotere bildet slik det ligger vannrett... så snu pcen din til venstre..)
Et perfekt under! Vi gleder oss så veldig og synes også det er litt skremmende..

6 kommentarer:

Jorunns verden sa...

Ja det et fantastisk under! Jeg syns også at det var litt skremmende, og det syns jeg forresten fortsatt.. Skremmende at at et bitte lite menneske er så fullstendig avhengig av meg.. men samtidig helt fantastisk å ha en liten gutt som er MIN:-) Håper det går bra med dere! Lykke til i tiden som ligger foran..

Inger-Kathrine sa...

Definitivt et livets under! Vi venter spent på vår lille skatt nå... termin i morgen ;oD Nyt graviditeten og den spennende ventetiden. "Å vente på en glede er også en glede!"

Linda Gjerde sa...

Å så koselige komentarer! Takk!
Inger Kathrine: Du må ha masse lykke til. Fantastisk spennende:)

Kristinmor sa...

Å, så koselig at du skal bli mamma! En herlig velsignelse, som overgår det meste:) Gled deg, for dette blir så bra!

hanneogsveinarild sa...

åh for ei søt lita bobble=) hehe kossen e formen?? har du d bra?? håpa formen e goe!! glede ås t vidundere møte verdens lys=)

disa sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片