mandag 11. august 2008

Tøymarkedet


I flere av byene på Madagascar finns store tøymarked med billige stoffer i alle slags farger og mønster. Ikke alle stoffene der var like fine kanskje.. men jeg fant jo en del likevel.
Det er noen tjukke og noen tynne bomullsstoffer, som jeg ikke vet hva jeg skal bruke til, men gøy å ha et lite stoffbiblotek.

4 kommentarer:

Hespe sa...

Heisann...
Fant frem til deg via et spor i bloggrollen min for en tid tilbake. Har vært innom deg og tittet, og nå legger jeg igjen en beskjed også...

Om jeg ikke har misoppfattet, så er du fra Ålesund?? Og ettersom du har Gjerde som etternavn, så må jeg jo bare spørre (..for det er jo ingen flere familier med det etternavnet i Ålesund :-D ), kjenner du Arne og Alvhild Gjerde?? Blir bare nysgjerrig når jeg møter folk fra "hjemlige" trakter (er selv fra Hornindal), og kjenner igjen etternavn...

Kjempekos blogg du har, så den har jeg linket for lenge siden. På grunn av ferietid, har jeg altså ikke lagt igjen beskjed før nå, måtte la deg nyte ferien først.. :o) Mange flotte stoff du har kjøpt med deg fra markedet. Alltid gøy å handle utenlands!

Ha en fortsatt herlig kveld og flott uke!!

Hildegunn :o)

Hulda sa...

Ser du har vært på Madagaskar, sikkert spennende siden mannen din har bodd der som liten. Så flotte stofer du har fått tak i der. :) Takk for hilsen!

Fru Langtind sa...

Hei du!
Velkommen tilbake! Godt å sjå at bloggen din e oppe å går igjen, dårlig med min enda...
Hatt en god tur?
Syns det va mange fine stoff du hadde fått tak i. ELska stoff! Så gøy å ha alt mulig, da he man alltid når man trenge til ymse :)
Tenke fortsatt på å komme en tur nedover etterhvert. Når passa det, evt IKKE passa det for deg?

Klem

Marit Katrine sa...

Så kjekt med marked og stoff! Vi var på marked i Etiopia, men fant ikke helt roen, for alle sa det var farlig der... og dagen etter gikk det av en bombe der! Men fikk med meg litt stoff. Noe har blitt til en kjole, men har litt igjen. Bra å ha litt lager. Tror dere må ta en Bergenstur og innom stoff og stil, et univers!!